Nieuw avontuur (bijna) - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Xander en Judith Lamoen / Wijk - WaarBenJij.nu Nieuw avontuur (bijna) - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Xander en Judith Lamoen / Wijk - WaarBenJij.nu

Nieuw avontuur (bijna)

Door: Xan & Juut

Blijf op de hoogte en volg Xander en Judith

31 Oktober 2009 | Nederland, Eindhoven

Hallo allemaal,

Bij deze blazen we onze reissite nieuw leven in! Volgende week zondag vertrekken we naar Brussel, waarvandaan we om 17.00 uur via Wenen richting Beijing vliegen. Daar starten we onze 'grand tour' door China, Tibet, Nepal en India, die in totaal 3 maanden zal gaan duren!

We blijven allereerst een paar dagen in en om Beijing en vertrekken dan op 12 november 's avonds per trein naar Lhasa, Tibet. Dat is wel een eindje (4.500 km), dus dat duurt ook wel een tijdje (48 uur).

Via deze site willen we jullie op de hoogte houden van onze avonturen in den vreemde, dus jullie kunnen nog meer berichten verwachten!

Liefs
Xander en Judith

• 31 Oktober 2009 - 17:25

Ellen:

he lieverds net terug uit amsterdam open ik jullie nieuwe site, hartstikke spannend allemaal, mooie landen, andere culturen een hele belevenis, het is jullie van harte gegund na al die jaren hard werken. geniet er van maar dat zal zeker gaan lukken, we zien elkaar nog maar toch ook vanuit deze positie heeeeeeel veeeeeel plezier, xxx mama/ellen

• 01 November 2009 - 08:55

Mieke Gertzen:

Hallo Judith en Xander,
    Wat een avontuur !!! wij wensen jullie een heel goede reis , heel veel plezier en we zullen jullie via deze site met plezier volgen. Groetjes van Rob, Mieke en Emiel.

• 01 November 2009 - 13:59

Tineke:

Hoi Xander en Judith,
    Ik wens jullie een hele fijne tijd geniet van al het moois en ook van elkaar.Alvast een hele goede reis gewenst.
    groetjes Tineke(ik heb jullie nog nooit gezien maar via Ellen krijg ik alle verhalen mee. )

• 01 November 2009 - 16:37

Vinnie:

Bro 1 en Juut,

Ik wil jullie vanuit Tilburg ook al het moois en avontuurlijks wensen wat jullie gaat brengen deze reis. We houden elkaar op de hoogte via internet (blijft vreemd, maar hip :))!

Succes met de voorbereidingen, helaas kan ik jullie niet wegbrengen, maar we bellen nog van tevoren!

X Vince

• 01 November 2009 - 20:09

Joris Wijnen:

Hola!!
    Leuk om nu al een bericht te krijgen i.v.m. jullie wereldreis!! Vond het erg gezellig en leuk afgelopen vrijdag. En goed om uitgebreid jullie plannen te horen.

Nu nog de kiekjes en de ware meegemaakte verhalen! :-)

Nog veel succes toegewent komende dagen, en veel plezier met de voorpret.

Xander, bel je sowiezo nog even van te voren. Heb op dit moment mijn telefoon in de auto van ramon liggen.. maar heb deze morgen weer in mij bezit.

Chau xx

GREG Vino

• 05 November 2009 - 13:42

Liesbeth En René :

Hallo Xander en Judith We hebben jullie site vaststaan! We wenswn jullie een hele fijne vakantie geniet er van wij zijn benieuwd naar jullie belevenissen! heel veel plezier en tot?
    Groetjes
    Liesbeth en René ter Horst

• 05 November 2009 - 20:45

Carla Martens:

he avonturiers, super en wat spannend zo'n reis door al die mooie landen!
    Geniet er maar van saampjes! ik zal jullie af en toe volgen en kijk uit naar de eerste foto's.
    Liefs, Carla

• 06 November 2009 - 14:47

Frank:

ik reis graag (comfortabel achter de pc) met jullie mee.
    Goede reis.

• 06 November 2009 - 15:48

Diane Van Doorn:

Beste Xander en Judith,

Ik wens jullie een prachtige reis en een heel mooi avontuur!

Hartelijke groet,

Diane

• 07 November 2009 - 10:01

Netty En Han:

Ha die Xander en Judith,

We wensen jullie een hele mooie reis! Wat prachtig dat jullie daar drie maanden de tijd voor nemen; het is jullie gegund!
    Groetjes uit Oostzaan.

• 07 November 2009 - 13:25

Jacqueline :

Vanuit Amerika wil ik jullie ook een geweldige tijd toewensen. Leuk dat ik jullie avontuur kan volgen. Ben benieuwd naar de foto's.
    Goede reis en heel veel plezier!!

• 07 November 2009 - 19:17

Emmy:

Hoi vakantiegangers,

Een hele goede reis en heel veel plezier in het verre Azië.
    Geniet ervan!

• 07 November 2009 - 23:29

Fam Loots:

Hoi Xander en judith
    wij wensen jullie leuke en spannende maanden toe en gaan jullie helemaal volgen we zijn benieuwd wat jullie allemaal beleven groetjes Jo en Greet Loots

• 08 November 2009 - 15:14

Rick:

Hoi Juutje en Xander,

Op het moment dat jullie zo ongeveer aan het inchecken zijn, zie ik de wedergeboorte van jullie site. Tada!!! Ik reis met jullie mee, voor zover jullie het willen delen. Leuk. Doe mijn groeten aan Beijing, indrukwekkende stad. Een ongelooflijk toffe reis toegewenst! Rick

• 08 November 2009 - 21:22

Ralf:

He kerel ik wil je veel s6 wensen vanuit het zuiden des land. Maak er mooie vakantie van. groeten ralf duijkers

• 09 November 2009 - 07:55

Ans:

Dag Xander en Judith,

Heb ik je toch nog gemist op de bowlingavond verdorie! Bij deze, hèèèl veel plezier, niet aan ons denken dat is zonde van de tijd en een veilige reis toegewenst.
    Hartelijke groeten, Ans.

• 09 November 2009 - 15:02

Lieke De Beer:

Judith en Xander:

GENIET!!! Heerlijk zeg, zo'n reis! Ik ben benieuwd naar de verhalen. X Lieke

• 09 November 2009 - 15:49

Riet En Ben:

een heel fijne reis! en we blijven graag een beetje op de hoogte. geniet ervan! liefs! Riet

• 09 November 2009 - 16:03

Marieke En Roy:

Hoi Xander en Judith,

Wij willen jullie een hele goede reis wensen door Azie!

Groetjes van Roy en Marieke (van de MBRT)

• 09 December 2009 - 23:14

Fam Loots:

hoi Xander en Juut

er even uitgeweest maar nu weer jullie verhalen gelezen, geweldig wat een verhalen zeg vooral de tocht Everest was al een heel verhaal en ik denk dat dit je lag zal bijblijven. ook de foto's heb ik bewonderd en die maken je verhaal helemaal af. zoiets meemaken is toch het mooiste wat er bestaat. Genieten jullie maar lekker verder ik kijk weer uit nnaar jullie volgende relaas.

groetjes fam loots