Foto's
Door: Xan & Juut
Blijf op de hoogte en volg Xander en Judith
20 November 2009 | Nederland, Amsterdam
We zijn ondertussen druk bezig geweest om te proberen een aantal leuke foto's toe te voegen om een impressie te geven, die van ons vorige bericht hadden jullie zelfs ook nog tegoed. Maar ik word helemaal gek van deze trage computer en dat gaat anders nog uren duren en omdat het hier al 21.18u is gaan we daar niet aan beginnen.Ook deze houden jullie nog tegoed dus, excuses!
Slaap zacht en tot spoedig!!
xanenjuut
21 November 2009 - 15:16
Els:
Dank voor de uitgebreide verslagen! Jammer van die lichamelijke malheur, maar hopelijk komt het weer helemaal goed! Liefs, Els -
21 November 2009 - 19:07
Mieke En Jab:
Jullie hadden het er bij ons al over, als we ziek worden, met name door de hoogte die we gaan doormaken, hebben wij ons goed voorbereid en hopen we dat het niet te lang duurt.
Het is zover gekomen en hopelijk blijft het bij wat jullie nu is overkomen de laatste dagen, niet leuk en jammer dat jullie daardoor toch bepaalde bezienswaardigheden hebben gemist.
Maar jullie zeiden het zelf al, er zijn ergere dingen en er ligt nog een prachtig programma voor jullie. Wat te denken van Kathmandu, bijna het hoogste punt wat je ooit in je leven zult bereiken, gewoon gaan doen en ik denk dat je lichaam zich daar langzaam op gaat aanpassen wij hopen dat jullie nu weer de kracht hebben de rest van je reis goed te kunnen gaan beleven en wensen jullie het allerbeste en,..........tot de volgende keer, dikke kussen M en J -
25 November 2009 - 10:07
Corry:
Goed om te lezen dat jullie weer opgeknapt zijn. Ik maakte me toch wel zorgen(maar dat hoort bij 'moeders', hè Xander).Geniet verder van jullie geweldige reis. groetjes. Corry -
27 November 2009 - 20:35
Marianne Willemse:
Hoi beste Judith en Xander,
't is de eerste keer dat ik op jullie site kijk. Heel leuk om jullie foto's te zien. Die geven inderdaad een hele mooie impressie van jullie reis en het leuke is dat je als het ware de reis een beetje meemaakt. Indrukwekkend!
Hier gaat alles zijn gangetje. Gelukkig tot nog toe is er niets ongeregelds gebeurd.
Dus geniet allebei van jullie reizen en ik neem me voor om regelmatig op jullie site te kijken.
Ik wens jullie nog hele fijne en goede reiservaringen en veel groeten,
Marianne Willemse -
13 December 2009 - 20:30
Josee En Walter V.d.:
Hallo Xander en Juut,
Leuk jullie verslag eens te lezen.Hier gaat alles naar wens nog steeds even druk in de praktijk.We kijken al uit naar wat extra hulp dus Xander zie wel dat je uitgerust terug komt hé.Er vragen nog steeds pat.naar je en hoe je het stelt natuurlijk.Ik ga vrijdag skieen in Italie en samen met walter en de kinderen gaan we nog een weekendje naar zee.Ge ziet hé wij zijn al blij met een klein reisje om maar te zeggen dat je grote reizen moet maken als je jong bent.Geniet nog van jullie reis en tot werderhoren.Heel veel groetjes van Els Lieve Ingeborg Walter en mij.(ach ja de sint was langs geweest maar helaas heeft hij jou pakje mee terug naar Spanje genomen en heeft belooft het volgend jaar terug mee te brengen.)