De laatste dagen...
Door: Xan & Juut
Blijf op de hoogte en volg Xander en Judith
06 Augustus 2008 | Indonesië, Batavia
Vanaf Gili Air, een heerlijk, ieniemienie klein tropisch eilandje net ten westen van Lombok even een kort berichtje.
EN: het zit er al weer bijna op :-( !!
We willen niet naar huis, willen nog wel wat langer genieten hier, onder andere van het duiken (Xander heeft zijn duikcursus met een fantastisch resultaat afgesloten!). Drie dagen zwoegen voor hem, vol in de boeken, maar het resultaat mag er zoals gezegd zijn. Bovendien heeft hij meteen al, nog tijdens zijn cursus, grote schildpadden, roggen EN twee haaien gezien.... Waanzinnig! Gelukkig heeft Judith deze dieren tijdens haar duiken ook gezien, anders hadden we natuurlijk ruzie gehad :-).
Gisteren en vandaag hebben we heerlijk op het strand gechilld (de dagen ervoor bestonden uit duiken en cursus) en aan ons kleurtje gewerkt. Morgen vertrekken we jammer genoeg weer vanaf deze tropische verrassing en gaan we terug naar Bali, voor nog 1 nachtje. En dan is echt afgelopen en vliegen we vrijdagavond naar huis..
Indonesie is een fantastisch land, waar we heel erg van hebben genoten de afgelopen maand. De verhalen en de foto's volgen als we weer thuis zijn!
Liefs
Xander en Judith
06 Augustus 2008 - 09:54
Vinnie:
TOF!! Ben erg benieuwd naar de foto's van het duiken, moet reuze zijn geweest; het is jullie gegund.
Spreken elkaar snel na thuiskomst, samen eten en bijkletsen, ben benieuwd naar alle verhalen.
X Vince -
06 Augustus 2008 - 16:59
GREG:
Aloha!
Allereerst van harte gefeliciteerd Xander met je behaalde diploma! Dat je een goede student was wisten we al, maar dat je zo'n goede student was... Top man! :-) En dan ook nog eens zulke mooie en gevaarlijke dieren zien! Echt gaaf, en gelukkig leef je nog!
Kan me goed voorstellen dat het erg jammer is om weer naar huis te gaan. Maar denk dat jullie weer kunnen terugkijken om een erg mooie tijd!
En in Nederland is het nu ook lekker weer! ;-)
Geniet er nog van, tot snel, en alvast een goede terugreis!
En de foto's en verhalen, daar houd ik jullie aan!
dikke kus
Greg -
06 Augustus 2008 - 18:37
Jab:
Hallo Judith en Xander,
Zoals al eerder gezegd, maken jullie de reis van jullie leven. Ik denk, omdat jullie beiden al een keer in het verre oosten zijn geweest dit gebied met al zijn wetenswaardigheden een prachtige aanvulling is op jullie al aanwezige kennis van zuid oost azië. Als je dan ook vandaar een duikdiploma mee mag nemen heb je nog een extra herinnering aan deze vakantie.
Ik hoop dat jullie een fijne laatste paar dagen doorbrengen en wens jullie een voorspoedige terugreis komende vrijdag.
Hartelijke groet, Jab